01/02/11 | Dinie Niniey :)

kAwAn sElAmE-lAmEnYe

haaa ... comel tak budak nie ? name die amirah zahrim . kenal die pon mase form1 , then die dah pindah skola . haish , kejap kejap pindah . last last balik kepong jugak budak nie .. HAHA ! sejak kau masuk kelas  5 MAKMUR , kita jadi rapat . kan kan ? muke innocent die nie memang mahal . PENGGODA  ! awww... so sweet lah kan .


aku rapat dengan die nie pon mase f0rm4 . kitorang je gurlz melayu dalam kelas . kau lah partner ponteng aku ! name budak nie aiman amalina . suka gosip kan die dengan cikgu cikgu DIN . lagy lagy cikgu nasir haha : D .. minah nie boleh tahan masuk air jugak . suka sangat GELAK !

nie pulak kawan aku since skola rendah . name galmour die emma a.k.a emma comel .HAHA .. suka kawan dengan die nie . kalau rase sedih , die boleh buat kita rase nak gelak je tiap2 hary tau . even kadang2 mulut die nie agak laser sikit tapi aku tak pernah amik haty pon . betol tak emma ? die nie memang berani . berani buli cikgu A dan N . :)
THANKS FOR READING :)

blogging

hari ni aku tergerak haty tiba2 je nak buat blog . aku tengok ramai kawan aku yang buat blog . macam best je . hahaha . so aku pon nak buat lah jugak . semak samun nye aku ni .aku kisah ape kan . lantak lah . aku tak kacau korang pon . eh , korang korang !! jangan lupe follow aku ye . nanty aku belanje korang sume makan angin . HAHA ! blog aku nie burok sikit . tak macam korang punye . ngee~~
THANKS FOR READING :)