SUKA result aku neh =,= | Dinie Niniey :)

SUKA result aku neh =,=

tak sia - sia aku belajar selama nie . mase tingkatan 4 aku memang study main-main ! bila masuk tingkatan 5 baru aku serius sikit . tak sangka aku dapat keputusan yang boleh dikatakan membanggakan aku jugak lah . nak tahu aku dapat berapa ? aku dapat 5A , 4B , 1C . tak sehebat korang semua . ape yang C ? BIOLOGY ! hah , subjek yang paling aku suka lah kan . tapi nak buat macam mana , nasi dah jadi bubur . aku redha jela . yang penting aku happy  :)

kepada kawan-kawan aku yang dapat result cemerlang tu , TAHNIAH k . korang memang gempak ! aku bangga ade kawan pandai-pandai macam korang . HAHA :D
THANKS FOR READING :)

2 komen budak comel :):