rEsulT sPm ^.^ | Dinie Niniey :)

rEsulT sPm ^.^

pejam celik pejam celik , now dah masok bulan 3 . rase macam kejap je masa berlalu . haa , tak lama lagi result SPM pon nak keluar . habis lah kepada semua SPM victim . sedia atau tidak , bolos saja pintu sekolah nanty ! HAHA ! maybe minggu depan kot result keluar . agak cuak + takod + gabra dan macam macam lagy lah . tak dapat nak di ungkapkan . tapi aku buad relax jek . buad ape nak fikir pasal tuh semua . ' lambad ' lagy . percaye tak yang aku sendiri dah lame tak tengok kalender ? punye lah semangat kan . ape nak jadi dengan kau nie . tak amik tahu langsung tentang isu semasa . especially tentang result SPM neh . orang lain yang tak amik SPM pulak lebih lebih . cuak mengalahkan kita yg amik SPM . hahahaha :D . mama ! mama tak payah la risau sangat k . akak okeyy . kalau mama berdebar debar , akak lagy lah macam nak gugur jantung neh . *dahsyat tak ayat aku* . mama tolong doakan akak yang terbaik okey . harap harap aku boleh dapat keputusan cemerlang n boleh bangge kan my parents . untuk korang pon sape sape yang amik SPM last year , aku wish korang good luck ! chaiyok chaiyok ! :)
THANKS FOR READING :)

0 komen budak comel :):