01/04/11 | Dinie Niniey :)

BIEBER FEVER




21 APRIL 2011
aku , aiman , syakirah , kak dila
kitorang tengok movie nie kottt
BEST gilak tauk !!
we love justin bieber 
you're CUTE ..
supra hang lawa doe 
ngeeeee ;)



THANKS FOR READING :)

kari yang mengerikan !

otak terkeluar ??
korang pernah tengok tak ?
aku tak pernah tengok pon , dalam gambar je ade lahh
perhhhh , SERAMMM .....
aku buka satu blog ni , sebab nama blog dia unik 
aku tak sangka pula tu blog seram
nak tengok blog tu klik sini KARI NGERI BLOG
nama pun KARI NGERI , ingatkan kari yang kita makan tiap2 hari tu
tengok punye tengok blog tu
hilang selera aku nak makan , tidur pun terbayang blog tu !
kalau korang berani cuba la buka blog tu . HAHA
aku suka sebenarnya tengok blog tu , banyak gambar yang MENARIK 


PERHATIAN !!!
                       BLOG TERSEBUT HANYA SESUAI BAGI MEREKA YANG BERUSIA 18 TAHUN KE ATAS ! KANDUNGAN BLOG TERSEBUT TERSANGAT LAH EKSTREM ! BAGI SESIAPA YANG ADA SAKIT JANTUNG TU TAK PAYAH LAH TENGOK ...

THANKS FOR READING :)

tawaran sambung belajaq

hello readers . comel lah korang hari nie ... :P

minggu lepas aku dapat satu surat nie . aku ingat kan surat dari peminat  , rupanya bukan . haiyooo , perasan macam artis je aku neh . HAHA ! aku dapat tawaran sambung belajar kat KATPM . aku baru pertama kali tahu pasal kolej nie . ape daaaa .. jauh jugak kolej tu , dekat PERLIS sinun . aku dapat tawaran tuk diploma farmasi . memang aku minat la kan . tapi nak buat macam mana , abah tak bagi . because tu kolej swasta . -______-

so terpaksa lah aku tunggu tawaran dari UiTM . kalau dapat dekat Puncak Alam memang terbaik ahh . dekat situ jek ade Fakulti Sains Kesihatan . rasanya lah .. lagipun tempat tu bukan jauh sangat dengan tempat aku . hahaha . nampak sangat aku tak boleh duduk jauh dengan parents aku .

nak tak nak , aku kena tunggu tawaran dari mana-2 uni yang aku dah apply hari tu . kalau dapat yang dekat-2 lagi bagus . heeee

P/S : aku bukan anak manje okey ! :P

THANKS FOR READING :)

I am who I am :)


Hai awak-awak yang comel .
Nak kenal tak Dinie ni siapa ?
Haaa, baca nie okayy :)

  • Pemalu , tapi suka cakap kasar + kesat
  • Suka loya buruk kadang-2 blurr sikit .
  • Selalu kena buli . lagi-2 dengan cikgu rengga , rooban ! rinduuu :(
  • gembeng (kuat menangis) bila di marah or di buli 
  • KETEGAQ , BEBAL , DEGIL , memberontak dalam diam
  • Tak suka dress up macam keperempuanan sangat
  • Kuat berangan . dah macam angan-2 mat jenin jek
  • Wajib tidur dengan ELMO (anak aku tu ! HAHA)
  • Wajib makan cheezy wedges . dah jadi habit sekarang
  • Kawan ayah pernah cakap aku ni suka nyanyi dari kecik
  • Hobi aku nyanyi depan cermin . *nasib baik cermin tu tak pecah* HAHA
  • Selalu pegang kepala , PELIK . tak tahu kenapa .
  • Takut tikus !
  • I'm not a morning person okeyy
  • Jangan kacau family or orang yang aku sayang . nanti aku karate korang !
  • Tak matang . sebab ?? aku ni macam budak-2 .. hahaha :D
  • Suka sakitkan hati orang lain =='
  • Tak suka cakap I LOVE YOU * jelly~~ *
  • Happy go lucky person
  • Dulu sangat takut dengan kucing , but now aku dah berani pegang kucing :)
  • Mudah terasa tapi tak suka menunjukkan perasaan sebenar 
  • Tak boleh minum susu , yekkkkk 
  • CENGEI aka garang !

tu jela kot yang korang perlu tahu tentang aku .
heee  ;)
Saya sangat sangat kuat makan ! Mama and abah cakap saya ni bela HANTU RAYA kot . HAHA


THANKS FOR READING :)