01/05/11 | Dinie Niniey :)

bye-2 PETRONAS ;(

28 may 2011
tamat lah sudah kerjaya saya
haihh , rasa sekejap je masa berlalu
kak nad , kak dhila , abg salam , kak ira , zulaikha , najwa , dinie (kembar) 
i will miss you guys !
sempat belanja diorang aiskrim Cornetto jek ;P


THANKS FOR READING :)

COUNTING DAYS ;(

bulan lima pon dah nak habis , welcome JUN ..
aku bakal meninggalkan gelaran sebagai wanita bekerjaya
minggu ni !
hmmm ;(

;) pahang oh pahang , tunggu aku tau .. 

THANKS FOR READING :)

kenapa dengan pipi saya ??

hari ni aku pergi sekolah dengan amirah . aku yang mintak dia temankan . *sayang kamu mira ♥

sebelum mem'blah'kan diri untuk sambung belajar , aku nak jumpa cikgu-2 yang rapat dengan aku la kan . aku jumpa cikgu nasir . borak-2 dengan dia . sempat lagi tu die suruh kitorang add FB dia . hehe . baiklah cikgu , nanti saya add ye :)

cikgu nasir : asal pipi kau ?
saya : kenape ? sambil pandang-2 amirah .
cikgu nasir : pipi kau penuh ar , dulu aku tengok tak macam ni pon .
saya : saya dah gemok cikgu ;)

HAHAHA , gelak gelak je . then cikgu pon minta maaf selama ni kalau die ade mengutuk kitorang n so whatever . ye cikgu , saya maafkan . cikgu maafkan saya jugak tau , sebab selama nie kitorang selalu gak cakap-2 pasal cikgu . heeeee

then , before balik sempat jugak jumpa cikgu hanita . my lovely BM teacher . saya SAYANG gila kat cikgu ! salam n peluk cikgu tadi . saya rasa nak nangis je tau tak . *cikgu pon sama kan ? hehe

tu je aku nak bagitahu , pape pon doakan saya berjaya okeyy :)



us with cikgu nasir 

pipi aku penuh ?? tembam seyhh . haha

THANKS FOR READING :)

selamat hari guru

16 MEI 2011

SELAMAT HARI GURU 
terima kasih kepada semua cikgu yang dah banyak bagi tunjuk ajar kat saya
tanpa cikgu siapa lah saya sekarang :)
12 tahun menggelarkan diri sebagai pelajar sekolah
termasuk lah tadika , hehe

antara cikgu yang aku ingat sampai sekarang 

SK KEPONG (FRIM)

cikgu normilah , maths teacher
cikgu salmah , sc teacher

SMK KEPONG

cikgu nasir ♥ , maths n add maths teacher
cikgu nordin 
cikgu suria , bio teacher * my FAV subject
sir amiruddin , my only physics master
cikgu hanita , bm saya A taw cikgu (POYO)

banyak lagi nama cikgu yang aku nak tulis , tapi banyak sangat lah ..

last but not least , terima kasih daun keladi cikgu . saya SAYANG cikgu-2 semua .. ♥


THANKS FOR READING :)

PAHANG , here i come .


Tawaran Kemasukan Ke Universiti Malaysia Pahang .

        Program Pengajian   : Diploma Kejuruteraan Awam
        Fakulti                     : Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Alam
        Tempat pendaftaran : Universiti Malaysia Pahang , Kampus Gambang

wahhh , tak sangka pulak aku boleh dapat course ni . 
sebab first choice aku teknologi makmal perubatan . 
gilo ah . tup tup dapat engineering . 
alamatnye , terpakse la aku turun gi tapak pembinaan tu semua . menjemurkan diri di bawah panas terik . HAHA ! ape pon boleh . 
pendaftaran 1 Jun nie . tinggal lagi 3 minggu jek .
 sedih :( ... tak dapat jumpe orang orang yang aku sayang dahh .
 rindu kat mama , abah , abby , aiman , semua lah yang rapat dengan aku .
 especially , my only BRO , DAIYAN ASYRAF aka DYAN VIXSES . 
*konon nama glamor katanye* .
rindu nak gaduh dengan kau adek !! 

p/s : i think i wanna give something to them before im leaving . sabaq tau adek .

THANKS FOR READING :)