01/08/11 | Dinie Niniey :)

miss webbie ;)

1 august 2011

assalamualaikum stalker :)
dah berhabuk blog aku ni, maklum lah sibuk kata kan ..
HEEEE ~~~
hari ni bermulah hari baru untuk bulan Ogos
menyambut bulan Ramadhan al Mubarak 
for those Muslim jangan tinggal puasa okeyy ? 
jangan sampai terkantoi pulak! -..-

soft skills EXAMINATION
finally, habis jugak exam
so,kita enjoyy !! 
memang terbaik lah tembak menembak jawapan tadi
apa pon tak boleh...

spending time at UMP library
apa function aku kat sini ?
4 orang perempuan AD14
nak mention nama diorang ? boleh jep :)
bila perut tengah lapar, otak pon dah kosong, apa lagi ..
ber-webcam lah kami
HAHA ! datang library semata-mata untuk ber-webcam bukan nya nak baca buku
*ada air-cond pulak kat sini -.-"

here's the photo of us 



si gadis berbaju kurung merah tengah sumbat masa ni , HAHA

THANKS FOR READING :)