Tanda-Tanda Lelaki Merajuk | Dinie Niniey :)

Tanda-Tanda Lelaki Merajuk

Amboi,lelaki zaman sekarang ni pun dah pandai merajuk ! Mengalahkan perempuan. Sampaikan si perempuan tu kena pujuk. Itu pun memakan masa berhari-hari. Pffftttt, why? Jom baca nie .


Tanda-Tanda Lelaki Merajuk


Masam muka
 > Dia baru lepas makan buah limau masam yang dah kena peram sebulan kot 


Diam macam orang BISU !
 > Si BF tu sakit gigi or mulut kot , sebab tu dia tak bercakap langsung

Buat tak endah atau dalam bahasa kasaq nya buat BODOH 
 > Mungkin si BF tu selalu sangat buatt pandai , so apa salahnya buat bodoh pulak. HAHA!

Tak reply SMS atau jawab call
 > Credit tamat tempoh la tu , kononnya lah kan -..-

Text paling PENDEK,RINGKAS,PADAT !
 > Panjang-panjang bukan nya baca pun. Maybe..

OFF handphone
 > Habis bateri kot , tak pun handphone jatuh dalam lubang tandas.. HAHAHA !


Mudah terasa
 > Biasa lah tu , nak manja-manja konon . Alahai ;)


Buat perkara yang perempuan tak suka !
 > Ini sudah tahap IMPAK MAKSIMA . Diorang sanggup buat apa saja . Merokok serupa setahun tak pernah jumpa rokok . Menggatal dengan perempuan lain ! MARABAHAYA ni .


Jawapan standard orang lelaki : " Lelaki pun ada perasaan jugak, jangan ingat perempuan je boleh merajuk. Perempuan pun kena ambil tahu juga tentang perasaan lelaki. " 

 Tapi walau apa pun , manusia ni lain cara lain ragam dia. So girls beware okay ! Guys pulak jangan merajuk lelama . Hehe >.<

Peace no War !
Mainimo

THANKS FOR READING :)

1 komen budak comel :):

Anonymous said...

cam taw2 ja sapa..hahaha..:D